19 Mayıs 2018 Cumartesi

Hasta Yatakları Ve Özel Tasarımlar

Özel Tasarımlar

Hasta yatakları üst düzey yatak seçenekleri oldukları için bütün doktorlar ve de sağlık çalışanları tarafından tercih edilmektedir. Sade yatakların hiçbir zaman bir etkisi olmayacağı hastalar için özel olarak düzenlenmiş karyola seçeneklerinin tercih edilmesi daha iyi olacaktır. Tercih edeceğiniz yatak seçeneği ile de hastanız için gerekli olan özellikleri de barındırmalısınız. Örneğin sırt ve ayak kısımlarını elektrikli motorlar sayesin de kaldırmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
Daha özel bakım uygulaması yapılan hastalar için daha da farklı modeller üretilmektedir. 
Asansör özellikli hasta karyolası modelleri yapım ve görünüm itibari ile iki motorlu yataklardan daha farklı olmaktadır. Kasa olarak komple yukarı ve aşağı hareket edebilen ve de böylece hem yatan hastaya kolaylık sağlayan hem de bakıcı kişiye uygulayacağı pratikli ile bir çok avantajı için de barındırmaktadır. Fiyat olarak iki motorlu yataklara nazaran daha fazla fiyat ile satışa sunulan bu yatakların hastaların kullanım durumuna ve de ihtiyaçlarına göre satın almalısınız.

Kişiye Özel Üretimler

Yaşam destek ürünleri olarak sunulan hasta yatakları hastaneler tarafından tercih edilmektedir. Nedeni ise bu yatakların sunmuş olduğu avantajlardır. Üretim sırasın da teknik olarak son derece özel olan yatakların kullanımları ise hasta kişilere göre planlanır. El kumandası ya da manüel sistem olarak üretilen karyolaların hasta bakıcılar için de hemşire panelleri bulunmaktadır. Hemşire panelleri yatan hastaların ulaşamayacağı bir yer de bulunur ve de sadece hemşireler için tasarlanmıştır.
Üstün sağlık hizmetleri Türkiye de üretim yapan firmaların başın da gelmektedir. Gerek Türkiye için de gerekse yurt dışı çalışmaları ile demir baş ve de yaşam destek ürünleri malzemelerini karşılamaktadır. Hastalarına sunmuş olduğu avantajlı fiyatlar ve de yerli üretim olan ürünlerine 5 yıl garanti vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder